Babagan awake dhewe

  • lawang
  • 3
  • 2

WORKING Wiwit 1998

  • admin
  • Komentar (s)

 Shenzhen Dingqi Pack Co., Ltd. dumunung ing kutha Shenzhen China. We kudu Sajarah taun 12, dibangun ing 2005 taun. We kudu area 8000 kothak workshop meter lan kita koleksi r & d, produksi, dodolan kanggo integrasi saka perusahaan packaging fleksibel. Kita duwe pesawat kebak peralatan produksi majeng kanggo nyedhiyani klien karo kualitas produk lan layanan becik.

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist
Tampilan Online Chat!