wartos

  • Sababaraha pilihan tina tas kertas kraft

    Anjeun milih tas pakét pikeun produk anjeun? Sugan bisa mikirkeun kraft bungkusan kertas tas, kertas kraft timer sealing tas ogé katelah tas kertas prosés seleting, na non-toksik, hambar, polusi bébas, dina garis kalawan standar lingkungan nasional, kalawan kakuatan tinggi, enviro tinggi .. .
    Maca deui
  • Kauntungannana tas handap datar

    Sacara umum, The kantong bungkusan komposit geus dina kahirupan urang kana ampir, lolobana pasar dina pamakéan komposit tas bungkusan datar handap dina ayeuna. Jadi naon kaunggulan ieu exquisite tas bungkusan datar handap? Urang bakal ngabejaan Anjeun dina titik handap ngeunaan packin handap datar ...
    Maca deui
  • kantong segel tilu sisi

    Naon anu dimaksud ku tilu pouch samping, éta kantong téh dilas di tilu sisi. Hiji sisi baris tetep buka salila produksi. Ku cara kieu, konsumén bisa nempatkeun produk maranéhanana di tas, lajeng nganggo sealing panas kana ngégél bubuka tina tas. Dina loba kasus, bungkusan vakum anu diperlukeun pikeun kantong tilu sided ...
    Maca deui
  • Doypack Stand up pouch

    Ngaradeg pouch ieu loba dipaké dina kahirupan urang sapopoé. Urang bisa ningali loba dahareun kawas kopi, kacang, snack, sapi jery, kakuatan protéin, tipung dipak ku ngaradeg pouch kalawan seleting. Ku kituna kiwari, urang nulis artikel ieu pikeun ngawanohkeun ngaradeg pouch. Kahiji urang ngobrol ngeunaan materi. Jenis munggaran nyaeta kraft ngaradeg pou ...
    Maca deui
  • kantong gusset samping

    tas gusset samping anu gaining popularitas keur loba aplikasi sakuliah rupa-rupa industri. bahan awét maranéhanana mantuan manjangkeun hirup rak ku mastikeun produk tetep aman disegel jeung cipta. Urang tas samping gusset nu paling loba dipaké keur kemasan snacks sarta pangan garing kayaning mété, ...
    Maca deui
  • Pouches kopi

    Kopi buncis mangrupakeun inuman biasa dina kahirupan sapopoé. Jalma resep nginum kopi nalika digawé capé, urang husus anu asalna ti barat Nagara. Kopi pouch ieu dipaké pikeun neundeun lila buncis kopi. Dinten, urang baris ngawanohkeun bungkusan kacang kopi. Hal kahiji, urang ngobrol ngeunaan materi. Aya dua kin ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!