News

  • A sawetara opsi tas kertas kraft

    Apa milih tas paket kanggo produk? Mbok sampeyan bisa nimbang kraft packaging paper tas, kertas kraft poto-sealing tas uga dikenal minangka tas kertas proses zipper, sawijining non-beracun, tasteless, polusi-free, ing baris karo standar lingkungan nasional, karo kekuatan dhuwur, Enviro dhuwur .. .
    Waca liyane
  • Ing kauntungan saka tas ngisor flat

    Umumé, Tas packaging gabungan wis ing gesang kita menyang meh, paling pasar ing nggunakake gabungan tas packaging warata ngisor ing saiki. Supaya apa sing kaluwihan saka iki kepileh tas packaging warata ngisor? Kita bakal pitutur marang kowe TCTerms ngisor babagan packin ngisor flat ...
    Waca liyane
  • tas segel telung sisih

    Apa temenan dening telung kantong sisih, iku tas iki gandheng ing telung sisih. Salah siji bakal tetep mbukak sak produksi. Ing cara iki, pelanggan bisa sijine produk ing tas, lan banjur nggunakake sealing panas kanggo segel bukaan saka tas. Ing akeh kasus, packaging vakum perlu kanggo tas telung sisi ...
    Waca liyane
  • Doypack Ngadega kantong

    Ngadeg munggah kantong iki digunakake digunakake ing gesang saben dina. Kita bisa ndeleng akeh pangan kaya warung, perkakas, cemilan, daging sapi jery, daya protein, glepung dikempalken dening ngadeg munggah kantong karo zipper. Dadi dina iki, kita nulis artikel iki kanggo introduce ngadeg munggah kantong. Kawitan kita pirembagan babagan materi. Jenis kapisan kraft ngadeg munggah Search ...
    Waca liyane
  • tas gusset sisih

    tas gusset sisih sing entuk popularitas kanggo akeh aplikasi tengen sawetara saka sudhut industri. awet materi sing mbantu ngluwihi gesang beting dening njupuk produk tetep aman nutup lan dilindhungi. Kita tas sisih gusset sing paling wiyar dipigunakaké kanggo packaging cemilan lan panganan pepe kayata perkakas, ...
    Waca liyane
  • kantung warung

    Warung buncis iku ngombe umum ing saben dina urip. Wong kaya kopi nalika digunakake kesel, wong khusus sing teka saka kulon Country. Warung kantong digunakake kanggo nyimpen dangu kacang warung. Dina iki, kita bakal introduce packaging kacang warung. Pisanan bab kita pirembagan babagan materi. Ana loro kin ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!