Tentang Kami

  • panto
  • 3
  • 2

Gawe bareng saprak 1998

  • admin
  • Comment (s)

 Shenzhen Dingqi Pek Co., dugi lokasina di kota Shenzhen Cina. Simkuring gaduh sajarah sataun 12, diwangun dina 2005 taun. Simkuring boga wewengkon 8000 pasagi workshop méter sarta kami kumpulan r & d, produksi, jualan keur integrasi sahiji perusahaan kemasan fléksibel. Simkuring boga set pinuh pakakas produksi canggih nyadiakeun klien kalayan produk kualitasna alus sarta layanan nice.

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Panalungtikan Pikeun Pricelist
WhatsApp Online Chat!