Doypack Ngadega kantong

Ngadeg munggah kantong iki digunakake digunakake ing gesang saben dina. Kita bisa ndeleng akeh pangan kaya warung, perkakas, cemilan, daging sapi jery, daya protein, glepung dikempalken dening ngadeg munggah kantong karo zipper. Dadi dina iki, kita nulis artikel iki kanggo introduce ngadeg munggah kantong.

Kawitan kita pirembagan babagan materi. Jenis kapisan kraft ngadeg munggah kantong. Saka jeneng, kita ngerti ana materi kertas ing ngleboke. Bener ana ing paling telung lapisan materi: kertas kraft / VMPET / PE utawa kertas MOPP / kraft / VMPET / PE. Kandelé kertas unprinted ngadeg munggah kantong biasane 150mic. Lan kanggo dicithak kertas kraft ngadeg munggah kantong, kekandelan bisa 160mic. Jenis sing kapindho yaiku plastik ngadeg munggah kantong. Sawetara customer kaya efek matte, Supaya ana matte ngadeg munggah kantong. Sawetara customer seneng efek nggilap, supaya ana nggilap ngadeg munggah kantong.

111 222 333

Kapindho kita pirembagan babagan rinci ing ngadeg munggah kantong. Ana gusset ngisor ing kantong (ngisor). Ana zipper ing ndhuwur ngleboke, kang bisa supaya kantong migunani. Yen sampeyan pengin bolongan menek, kita bisa nambah ing ndhuwur kantong kanggo free. Ana rong jenis hang bolongan, siji Round nyumerepi bolongan. Jenis liyane Euro hang bolongan.

bab Katelu, kita arep kanggo pirembagan bab printing ing. Kantung nggunakake teknologi Gravure Printing. Supaya ana CMYK, werna putih lan werna titik. Saben werna kudu siji plate print. Dadi yen sampeyan duwe 6 werna, kudu 6 plate print.

444

Akhire, aku arep ngedika bab MOQ. MOQ punika 5000pieces saben kriya utawa ukuran. Apa 5000pieces, ora 4000pieces, 3000pieces utawa malah 1000pieces? Proses nggawe kantong rumit banget. Ana telung proses utama: 1) Printing, laminating karo lapisan beda saka materi, cuting. Saben langkah kudu akeh muter film kanggo ngalih mesin. Kantong cant digawe siji. Malah sampeyan pengin mung siji tas, proses sing padha. Dadi biaya pegawe lan materi match ngalih sing padha. Dadi total biaya nggawe siji tas isnt akeh beda saka nggawe kantong 5000pieces.

555


Post wektu: Apr-25-2019
Tampilan Online Chat!