Doypack Stand up pouch

Ngaradeg pouch ieu loba dipaké dina kahirupan urang sapopoé. Urang bisa ningali loba dahareun kawas kopi, kacang, snack, sapi jery, kakuatan protéin, tipung dipak ku ngaradeg pouch kalawan seleting. Ku kituna kiwari, urang nulis artikel ieu pikeun ngawanohkeun ngaradeg pouch.

Kahiji urang ngobrol ngeunaan materi. Jenis munggaran nyaeta kraft ngaradeg pouches. Ti nami, urang terang aya bahan makalah dina pouch nu. Sabenerna aya sahanteuna tilu lapisan bahan: kertas kraft / VMPET / pe atawa kertas MOPP / kraft / VMPET / pe. Ketebalan kertas unprinted ngaradeg pouch téh biasana 150mic. Jeung dicitak kertas kraft ngaradeg pouch, ketebalan tiasa 160mic. Jenis kadua palastik ngaradeg pouches. Sababaraha customer kawas pangaruh matte Kukituna aya matte ngaradeg pouch. Sababaraha customer resep pangaruh herang, sangkan aya herang ngaradeg pouch.

111 222 333

Kadua urang ngobrol ngeunaan jéntré ngeunaan ngaradeg pouch. Aya gusset handap dina pouch (handap). Aya seleting dina luhureun pouch, anu bisa ngantep pouches reusable. Upami anjeun hoyong liang gantungan, urang bisa nambahkeun dina luhureun éta pouch haratis. Aya dua jenis hang liang, salah téh buleud ngagantung liang. Jenis séjén nyaéta Euro hang liang.

Hal katilu, urang rék ngobrol ngeunaan percetakan nu. Pouches make téhnologi Gravure percetakan. Ku kituna aya CMYK, warna bodas jeung warna titik. Tiap warna butuh salah piring mun nyitak. Ku kituna lamun boga 6 kelir, perlu 6 piring pikeun nyitak.

444

Tungtungna, kuring rek dikaitkeun MOQ. MOQ nyaeta 5000pieces per karya seni atanapi ukuranana. Naha 5000pieces, moal 4000pieces, 3000pieces atawa malah 1000pieces? Proses nyieun pouch pisan pajeulit. Aya tilu prosés utama: 1) percetakan, laminating kalayan lapisan béda tina bahan, cuting. Tiap hambalan kudu badag tina roll pilem mun pindah mesin. Pouch cant dilakukeun hiji-hiji. Malah rék ngan hiji kantong, prosés anu sami. Sangkan biaya kuli sarta bahan cocok switch anu sarua. Ku kituna total biaya nyieun hiji kantong isnt jauh beda ti pembuatan pouch 5000pieces.

555


Pos waktos: Apr-25-2019
WhatsApp Online Chat!